Reactie Jørgensen: "Nog twee finales nu"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Jørgensen: "Nog twee finales nu"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jesper Jørgensen stoomde deze namiddag met Club Brugge naar een 2-4 overwinning op het veld van Standard. De middenvelder beging de penalty- overtreding waaruit de tweede Luikse goal kwam, maar speelde over het algemeen degelijk.

Sander De Graeve in Luik

Het werd een knotsgekke wedstrijd in Luik. "Het mocht voor mij wat minder spannend in de tweede helft, maar het eindigde goed voor ons. Ik ben dus gelukkig", aldus Jesper Jørgensen. "Na de eerste goal van Standard werd het al wat spannender. We zagen er daarna misschien gestresseerd uit, maar we spoorden elkaar aan om kalm te blijven. De 2-4 was erg belangrijk om de rust terug te brengen. Zo braken we ook het geloof van Standard."

Standard was op dat moment inderdaad aan het drukken. "We verloren veel te makkelijk de bal. We speelden vandaag ook tegen een goed team, laten we dat niet vergeten."

Jørgensen beging de overtreding waar de penaltygoal van Mpoku uit volgde. "Je kan hem geven, maar ik zou het graag nog eens terugzien op de beelden. Ik denk dat hij heel makkelijk neergaat. Ok, hij is snel en ik moet hem beter afstoppen, maar ik denk niet dat het een 100% penalty is."

Club Brugge staat nu op een eerste plaats, maar Jørgensen wil nog niet te veel aan de titel denken. "We staan nu eerste, maar we moeten nog twee finales spelen. Ik weet dat het een saai antwoord is, maar laten we eerst proberen te winnen op Zulte Waregem, daarna zien we wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties