Reactie Koç: "Ze hebben beter afgewerkt"

Koç: "Ze hebben beter afgewerkt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard leek even een geweldige remonte te hebben ingezet, maar het ging uiteindelijk toch de boot in thuis tegen Club Brugge. Lichtpunt bij de thuisploeg was Anil Koç, die een uur hard werkte en voor veel gevaar zorgde.

Aernout Van Lindt in Luik

“We hebben alles gegeven en zijn blijven werken de hele match lang. We hebben ook veel kansen gehad. Niet enkel bij de 0-1, maar zelfs na de 0-3 bleven we kansen hebben. We konden zeker nog terugkomen, maar hebben niet voldoende kunnen scoren. Club Brugge kon dat wel: ze hebben beter afgewerkt dan wij vandaag. Ze scoorden op elke kans.”

“We geloofden er nog in na de 2-3, en zelfs vroeger in de match al. In Zulte Waregem konden we een achterstand ophalen, dus waarom zou dat deze keer niet ook lukken … Jammer genoeg is het er uiteindelijk niet van gekomen."

Standard mag de titelambities nu opbergen. Zelfs rechtstreeks Europees voetbal halen wordt ineens moeilijk: “We moeten het match per match bekijken en nu gewoon nog twee keer proberen winnen. Er is zeker nog niets verloren.”

De middenvelder was wel blij dat hij een kans kreeg in het team: “De coach had me al eens gezegd dat mijn kans wel zou komen. Ik ben er blijven voor werken en heb alles gegeven. Ik heb mijn steentje proberen bijdragen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties