Real wil niet betalen voor Ancelotti

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Real wil niet betalen voor Ancelotti
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid is niet van plan om te betalen voor Carlo Ancelotti. De Italiaan ligt immers nog een jaar onder contract bij Paris Saint-Germain, maar flirt nadrukkelijk met de Madrilenen.

Het is zo goed als zeker dat José Mourinho na dit seizoen de poort van Santiago Bernabeu achter zich dichtslaat. Ook de opvolger van the Special One is al min of meer bekend. Los Blancos zouden immers al contact hebben opgenomen met Ancelotti. Enig probleem: de Italiaan heeft nog een éénjarig contract in Parijs.

Florentino Pérez heeft volgens Marca duidelijk gemaakt aan Ancelotti dat laatstgenoemde tien dagen de tijd heeft om de zaken te regelen met PSG. De verbitterde relatie tussen de oefenmeester en eigenaar Nasser Al-Khelaïfi zal er alvast geen goed aan doen.  Bovendien liet de voorzitter van De Koninklijke verstaan niet van plan te zijn om een opstapclausule uit te betalen voor een trainer.

Nochtans is het de gewoonte in Madrid om te betalen voor een nieuwe succescoach. José Mourinho kostte Los Blancos naar verluidt zo’n zestien miljoen euro. Ook Manuel Pellegrini werd eerst voor zo’n vier miljoen euro weggekocht vooraleer hij in de dug-out van Real kon gaan zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties