Reactie Gorius: "Het begint moeilijk te worden"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Gorius: "Het begint moeilijk te worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Julien Gorius geeft eerlijk toe dat het een vermoeiend seizoen is geweest voor Racing Genk. De Fransman wil zich nog één keer opladen voor de confrontatie tegen Club Brugge.

Door Robby Morren

Genk kon donderdagavond niet winnen tegen Standard. "We begonnen niet goed aan de wedstrijd en we kwamen al snel op achterstand. We konden nog voor de pauze gelijkmaken. Na de rust hebben we hoger gespeeld en meer kansen gecreëerd."

"Het is jammer dat we onze supporters in onze laatste thuiswedstrijd geen overwinning konden schenken. Zij hebben ons een gans seizoen formidabel gesteund en zij verdienden dat."

Lang seizoen

Gorius geeft toe dat de opeenstapeling van wedstrijden zich nu toch wel laat voelen. "Het begint moeilijk te worden. We hebben alles gegeven tegen Standard maar we speelden dit seizoen bijna 60 wedstrijden en dat voel je. Het is een lang seizoen. Zelf voel ik me nog wel goed, het is nu nog maar één wedstrijd."

Club Brugge

Die laatste wedstrijd wordt de verplaatsing naar Club Brugge dat nog strijdt voor de tweede plaats. "We gaan proberen met een positieve noot te eindigen. We gaan naar Brugge om te winnen en hopelijk toch op de vierde plaats te eindigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties