Reactie Naessens: "Waregem staat op zijn kop"

Naessens: "Waregem staat op zijn kop"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem won met 5-2 van Club Brugge. Na tien minuten speelde Jens Naessens een hoofdrol: hij ging neer en versierde zo een strafschop. Bovendien kreeg Duarte rood, waardoor de wedstrijd meteen in een plooi werd gelegd.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Het was zeker een fout en dus een rode kaart. Simpel. Of het binnen de rechthoek was weet ik niet, maar als het niet zo is mogen we blij zijn dat het een keer in ons voordeel is", begon Naessens over de bewuste strafschopfase. "Ik wist dat het moeilijk ging zijn om nog af te drukken en ik voelde hem in mijn rug duwen, dus ik moest wel een strafschop proberen 'uitlokken'. Had hij niet gefloten zou het jammer zijn geweest."

"Na de 1-0 dacht ik dat we nog niet waren gewonnen. Gelukkig konden we de score verdubbelen, al wisten we ook dat je van een 2-0 nog kan terugkomen. We scoren gelukkig redelijk snel na de 2-1 zelf opnieuw."

"Waregem staat nu op zijn kop. Zondag wordt de wedstrijd van ons leven. Hopelijk kunnen we die winnen. Ik vermoed dat er zondag sowieso een winnaar zal zijn. We staan er nu zo dicht bij, dus zou de derde plaats wel een ontgoocheling zijn. We hebben nu drie sterke helften na elkaar gespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties