Anderlecht brengt uniek boek over paars-witte historiek op de markt

Anderlecht brengt uniek boek over paars-witte historiek op de markt
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft gisteren een verzamelboek over de historiek van de club voorgesteld. Het prachtige boek telt 347 pagina's en beschrijft de meest historische gebeurtenissen en personen uit de geschiedenis van de club.

Vijfendertig iconen uit de geschiedenis van de club worden belicht, van Ferdinand 'Cassis' Adams tot Romelu Lukaku. Stijn Vanderhaeghe zorgde voor de teksten, topfotograaf Stephan Vanfleteren voor een verzameling schitterende foto's.

De kolos bevat ook enkele teksten van perswoordvoerder David Steegen en van Jan Mulder. Daarnaast worden de vijftig belangrijkste momenten uit de rijke historiek beschreven. Het boek is in drie edities te koop. De duurste editie komt met een handtas van Delvaux en een gesigneerd replica-shirt van Paul Van Himst. En schrikt u niet: de Gold Edition (slechts 33 exemplaren) kost 2.500 euro. Dan is er de Limited Edition die verkocht wordt aan 350 euro en de Public Edition voor 39,50 euro. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en wordt uitgegeven door 'Kanibaal'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties