Poll: U vindt het ontslag van Rednic onterecht

Tamara Vereecken
| 3 reacties
Poll: U vindt het ontslag van Rednic onterecht
Foto: © SC

Onze vraag van de dag van gisteren peilde naar uw mening over het verplichte vertrek van Rednic bij Standard. 95% van de stemmers vond dit onterecht.

Standard haalde zondag het laatste Europese ticket binnen, maar dat vond Roland Duchatelet blijkbaar niet voldoende om z'n coach ook volgend seizoen aan te laten. Geen nieuw contract voor Rednic, wel voor Guy Lazon.

Uit onze poll blijkt dat 95% van de stemmers dit heel erg onterecht vindt. 2% wil niet oordelen en eerst zien wat Lazon brengt. 3% vindt het terecht dat Rednic niet aanblijft: 2% omwille van de match tegen Club, 1% omdat z'n Roemeense transfers mislukten. En laat net dat laatste de hoofdreden zijn die Duchatelet aanhaalde...

Vandaag lanceren wij een nieuwe vraag van de dag: "Kan Hasselbaink het Antwerpse voetbal opnieuw op de kaart zetten?"
Hasselbaink kwam als aanvaller onder meer uit voor Leeds United, Atlético Madrid en Chelsea. Als trainer deed hij ervaring op bij de U16 van Chelsea en behoorde hij tot de trainersstaff van Nottingham Forrest. Wij zijn benieuwd of u vindt dat deze Nederlander zijn eerste job als hoofdtrainer tot een goed einde zal brengen en zo het Antwerpse voetbal opnieuw op de kaart kan zetten? Stemmen kan via onze facebookpagina.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties