Scoren alweer een probleem bij Mexico

Scoren alweer een probleem bij Mexico
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder deze week was Mexico nog goed op dreef door eindelijk nog eens te winnen in Jamaica, maar na een 0-0 gelijkspel tegen Panama is WK-kwalificatie weer iets minder vanzelfsprekend. Costa Rica deed wel een goede zaak.

Mexico verloor in deze laatste ronde van de WK-kwalificatiecampagne nog niet en het slikte amper 2 tegendoelpunten in vijf wedstrijden. Toch staat het team er niet al te best voor, voornamelijk omdat het de weg naar doel zo moeilijk vindt.

Dat was ook op het veld van Panama weer duidelijk. De bezoekers konden wel een resem kansen afdwingen, maar deden daar bijzonder weinig mee. Een 0-0 gelijkspel was dan ook een logisch gevolg, waardoor Mexico weliswaar gedeeld op kop staat in de groep met 7 punten, maar het speelde al een wedstrijd meer dan de tegenstand. Het kan zelfs zakken naar plek vier in de stand.

Costa Rica staat er dan weer wel goed voor. Het land won met het kleinste verschil van Honduras en speelt zo volop mee voor de knikkers. Roy Miller zorgde halfweg de eerste helft voor het enige doelpunt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties