Antwerp pakt de scalp van OHL

Antwerp heeft eersteklasser Oud- Heverlee Leuven weten te verassen in een oefenpartij. De eindstand was 4-2 voor de Antwerpenaren.

Antwerp had allesbehalve schrik van eersteklasser OHL en trok meteen ferm van leer. Na vijf minuten had de doelman van Leuven al moeten uitpakken met enkele knappe reddingen. Op het kwartier was het alsnog raak voor de thuisploeg, via Guvenc. Die maakte er vijf minuten voor rust zelf 2-0 van. De ruststand was zelfs 3-0, want Seppe Kil maakte de pil nog wat bitterder voor Leuven.

Na de koffie was OHL gretiger en dat zorgde snel voor spanning: op het uur maakte Cerigioni de eerste van de avond voor de Leuvenaars, even later zorgde hij met zijn tweede zelfs voor de aansluitingstreffer. Even was er nog spanning, maar Tano zorgde voor het orgelpunt: 4-2 en overwinning Antwerp.