Skúlason: "Snap niet dat de fans happy zijn met ontslag Decuyper"

Skúlason: "Snap niet dat de fans happy zijn met ontslag Decuyper"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

De commotie van de voorbije weken en maanden bij Zulte Waregem zorgde ervoor dat CEO Patrick Decuyper vorige week vrijdag zijn ontslag indiende bij de raad van bestuur. Olafur Skúlason was verrast door het nieuws en snapt de fans niet helemaal in deze materie.

Door Aernout Van Lindt

“Ik las het vrijdag op de website van de club dat Decuyper zijn ontslag had aangeboden. Dat kwam bij mij als een verrassing. Ik denk niet dat iemand het had verwacht. Iedereen respecteert de beslissing van hem en we kunnen hem enkel veel succes wensen in zijn verdere leven”, aldus Skúlason.

Voor de situatie van de IJslander verandert er met het ontslag van de sterke man zeer weinig: “Voor mij blijft alles hetzelfde. Ik heb hier nog een contract voor drie jaar en het is ook niet dat we Patrick elke dag zagen. Het is nu achter de rug, echt verschil maakt het niet.”

“Kan niets slechts over Decuyper zeggen”

De verdedigende middenvelder heeft wel vragen bij de reacties van de supporters: “We hebben heel goede en vurige supporters en ik hou van hen, maar ik snap niet dat ze happy zijn met het ontslag van Decuyper.”

“De fans vergeten het positieve van hem. Er is – ook in de media – teveel een focus gekomen op het negatieve. Decuyper heeft nochtans enorm veel gedaan voor deze club en dat moeten we respecteren. Ik vond hem een goede CEO en ik kan niets slechts over hem zeggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties