Vrouwen boven in 'OH-elle Village'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Vrouwen boven in 'OH-elle Village'
Foto: © SC

Oud-Heverlee Leuven zet opnieuw in op de vrouwelijke fans. De fusieclub pakt op 24 augustus uit met een heus 'OH-elle Village'. Interesse? Lees dan snel verder!

Op zaterdag 24 augustus komt Sporting Lokeren op bezoek in Leuven. De troepen van Peter Maes zullen alvast worden opgewacht door heel wat vrouwen. Vak I in Den Dreef wordt immers opnieuw – ook vorig seizoen kwam OHL opzetten met initiatieven rond de vrouwelijke fans – omgetoverd tot een vrouwenbastion.

“Vrouwelijke fans kunnen met een glaasje bubbels genieten van een mooie pot voetbal”, laat OHL weten. “Bovendien is er na de wedstrijd een optreden van ‘Daylight Comes’ gepland in het vrouwendorp. Voor alle duidelijk: na de wedstrijd zijn ook de mannen welkom om een feestje te bouwen.”

Een ticketje voor het ‘OH-elle Village’ kost vijftien euro. Vrouwelijke fans, die al over een abonnement beschikken, kunnen hun toegangskaartje laten omruilen om in vak I te kunnen plaatsnemen. We zijn alvast benieuwd of de stunt de troepen van Ronny Van Geneugden zal aansporen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties