Arsenal met jonkies naar Fenerbahçe

Arsenal met jonkies naar Fenerbahçe
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsène Wenger is dezer dagen niet de vrolijkste Frans op de Engelse voetbalvelden. Naast de dramatische opener tegen Aston Villa maakt Arsenal een heuse blessuregolf mee. De ploeg die afreist richting Turkije zou er weleens erg jong kunnen uitzien.

Wenger liet namelijk Hector Bellerin, Serge Gnabry, Isaac Hayden en Gedion Zelalem zich klaarhouden voor de clash met Fenerbahçe. Die eerste drie zijn achttien, Zelalem is pas zestien. Arsenal zit met een hele hoop vraagtekens voor die cruciale wedstrijd in de voorrondes van de Champions League.

Zo zijn Ramsey, Rosicky en Gibbs twijfelachtig nadat ze geblesseerd geraakten in de 1-3 thuisnederlaag tegen Aston Villa. Al is er bij hen goede hoop op een tijdig herstel. Iets anders ligt het bij Bacary Sagna. De Fransman kwam slecht neer tijdens die wedstrijd en zou een zware whiplash hebben. Vleugelback Bellerin zou van de vier tieners dus het meeste kans op een selectie maken.

Bij Arsenal moet er voor het sluiten van de transfermarkt nog iets bij, dat is duidelijk. Ook winger Oxlade-Chamberlain vervoegt Vermaelen, Monreal, Diaby en Arteta in de Londense ziekenboeg.

Bekijk hieronder de akelige val van Sagna. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele seconden in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties