Sonck: "Ik kan net als Kompany een meerwaarde zijn"

Sonck: "Ik kan net als Kompany een meerwaarde zijn"
Foto: © SC

Wesley Sonck is nog steeds op zoek naar een club en wil ook nog steeds in eerste klasse aan de slag. Deze week vond de eveneens 35-jarige Carl Hoefkens onderdak bij Lierse en daar hoopt de aanvaller ook op.

Toch weet ook Sonck dat de vergelijking met Hoefkens niet helemaal opgaat. Dat kan je niet vergelijken: Carl komt van Club Brugge en is een verdediger", aldus Sonck die een aanbieding van RWDM Brussels afsloeg. "Ik heb ook aanbiedingen, maar er is niks concreet dat ik zelf wil. Ik heb er nog niet over nagedacht om af te zakken. Ik heb nog geen fysieke problemen, sta elke dag op zonder pijn. Ik heb altijd op het hoogste niveau gevoetbald en zou niet weten hoe het is om op een lager niveau

Sonck hoopt dat een eersteklasser een jongen met ervaring nodig heeft. "Ik voel nog veel zin als ik de wedstrijden op tv zie", vervolgt hij in HLN. "Ik weet niet waarom clubs aan mij zouden twijfelen. Geld kan het probleem niet zijn, en een moeilijke jongen ben ik ook niet. Ik lees in de krant dat Vincent Kompany zegt dat hij door zijn ervaring een meerwaarde kan zijn voor de jongeren in de nationale ploeg, dan zou ik dat toch ook kunnen zijn voor een kleinere ploeg in eerste klasse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties