Reactie Hempte: "En nu uitwedstrijden aanpakken als thuismatchen, dan komt het zeker goed"

Hempte: "En nu uitwedstrijden aanpakken als thuismatchen, dan komt het zeker goed"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jimmy Hempte mocht bij Oostende voor het eerste in de basis starten na een langdurige blessure. De verdediger was blij met de kans en heeft veel lof voor de medische staff van zijn club: "Ze hebben me een goed programma gegeven."

Aernout Van Lindt in Oostende

Is 1-1 thuis tegen Zulte Waregem een goed resultaat. Dat was de hamvraag na de partij. “Als je op voorhand had gevraagd of ik blij zou zijn met een punt tegen de vice-kampioen, dan had ik zeker ja gezegd. Maar op basis van de match dachten we zeker aan meer dan een puntje.”

Toch ziet de verdediger dat Oostende beter en beter wordt: “We zitten in een opbouwende fase. We komen stilaan op ons niveau. Als we nu onze uitwedstrijden ook nog aanpakken als thuismatchen, dan komt het zeker goed”

Hempte was zelf enorm tevreden in de basis te mogen starten: “Als je terugkomt uit een langdurige blessure, is het vaak lastig. Zeker als je ook tijdens de voorbereiding nog niet klaar bent. Maar ik heb een goed programma gehad van de staff en ben blij te kunnen spelen nu”, besloot Hempte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties