Coosemans wil ex-club verslaan: "Speciaal tegen Club Brugge"

Coosemans wil ex-club verslaan: "Speciaal tegen Club Brugge"
Foto: © SC

Colin Coosemans kijkt zondag met Waasland-Beveren zijn voormalige werkgever Club Brugge in de ogen. De doelman heeft de wedstrijd met rood aangestipt in zijn agenda en wil een scenario zoals vorig seizoen absoluut vermijden.

Door Robby Morren

Colin Coosemans maakte als 18-jarige snaak zijn debuut bij Club Brugge maar na het ontslag van Adrie Koster raakte hij zijn plaats onder de lat kwijt. "Tegen Club Brugge voetballen is voor mij toch altijd nog speciaal, dat kan ik niet ontkennen. Het is nu in Beveren maar ook een wedstrijd op Jan Breydel tegen Club Brugge zou speciaal zijn."

Coosemans nam vorig seizoen de handschoenen al eens op tegen de club waar hij doorbrak maar dat draaide uit op een zware 2-6 nederlaag, iets wat hij zondag te allen prijze wil vermijden. "Ik zou het er heel moeilijk mee hebben als het eenzelfde scenario wordt als vorig jaar maar ik denk niet dat het zo'n vaart zal lopen", vertelt de doelman aan Voetbalkrant.com.

Inzet

Waasland-Beveren stelde afgelopen weekend teleur tegen Lierse. Coosemans was toen bijzonder boos en hoopt dat zijn ploegmaats tegen Club de nodige vechtlust aan de dag zullen leggen.

"Twee weken geleden hebben we getoond dat we met Anderlecht kunnen mee voetballen. De inzet zal weer een enorm grote rol spelen. We moeten vechtlust tonen. Op papier kan je stellen dat Club Brugge kwalitatief sterker is dan ons. Wij zullen dubbel zo scherp moeten zijn of we riskeren weer met lege handen achter te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties