Transfergeruchten van de dag: Haalt Coucke Berrier?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 55 reacties
Transfergeruchten van de dag: Haalt Coucke Berrier?
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Zo aast KV Oostende nog steeds op draaischijf Franck Berrier van Zulte Waregem. Volgens de kustploeg wordt het iets voor de laatste dag. Lees HIER waarom.

Bij Zulte Waregem kan er wel meer bewegen. Ook Trajkovski zou nog vertrekken en men zou erg dicht bij twee spelers zijn. Welke? Lees het HIER.

Club hoopt dan weer nog steeds op Sobota. De vleugelspeler van SLASK Wroclaw zit echter met andere zaken in zijn hoofd. Kom HIER meer te weten.

Ook rond Toby Alderweireld blijft het geen moment stil. Nu zou de piste Atlético Madrid meer en meer concreet worden. Waarom? Check het HIER.

United jaagt nog steeds op Baines en Fellaini. Baines heeft nu ook zelf te kennen gegeven dat hij naar The Red Devils wil. Plooit Everton onder de druk?

Demba Ba beleeft niet zijn beste periode bij Chelsea. De spits zou zomaar terug aan de slag kunnen bij Newcastle United.

Christian Atsu leek enkele maanden geleden al dicht bij Liverpool te staan, maar het wordt uiteindelijk Chelsea volgens de meest recente berichten. De Britten zouden om en bij de 4 miljoen euro willen geven voor de speler van Porto. 

Mangala lijkt op weg naar Manchester City, om er de vervanger van de geblesseerde Kompany te gaan worden. Lees meer informatie via DEZE LINK.

Arsenal lijkt dan toch zijn tweede aanwinst beet te hebben. Wie is het? Lees het HIER.

Dick Advocaat staat aan de vooravond van een nieuw Russisch avontuur. Welke club(s) zijn diensten willen inhuren, lees je HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties