Garrido laat Gudjohnsen uit zijn wedstrijdkern

Garrido laat Gudjohnsen uit zijn wedstrijdkern
Foto: © SC

Club Brugge speelt deze avond op het veld van Waasland-Beveren, maar zal dat zonder Eidur Gudjohnsen doen. De IJslandse spits werd door Juan Carlos Garrido niet geselecteerd om extra-sportieve redenen.

Het lijkt dus einde verhaal voor Gudjohnsen bij Club Brugge. Garrido zit al een poosje in de knoop met waar hij de 34-jarige aanvaller in zijn systeem moet inpassen en die zit meer op de bank dan hem lief is. Geruchten doen de ronde dat Gudjohnsen het ook niet altijd zo nauw neemt met de voorschriften en fysiek niet helemaal in orde is.

Club lijkt de aanvaller dan ook nog te gaan lozen voor het verstrijken van de transfermarkt op maandag. Met de komst van Sobota zijn de plaatsjes immers nog wat duurder geworden bij blauw-zwart.

Selectie: Mathew Ryan, Vladan Kujovic, Tom Høgli, Oscar Duarte, Thomas Meunier, Björn Engels, Brandon Mechele, Boli Bolingoli, Timmy Simons, Enock Adu, Jesper Jørgensen, Vadis Odjidja, Birger Verstraete, Lior Refaelov, Tom De Sutter, Shangyuan Wang, Maxime Lestienne en Tuur Dierckx.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties