Reactie Coaches zijn lief voor elkaar na Zulte Waregem - OHL

Coaches zijn lief voor elkaar na Zulte Waregem - OHL
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem en Oud-Heverlee Leuven zorgden voor een spektakelstuk aan de Gaverbeek met zes doelpunten. Na de wedstrijd toonden de coaches veel respect voor elkaar, al vond de bezoekende trainer wel dat er meer in zat.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Ik moest toch even bekomen van het resultaat", stak Van Geneugden van wal. Zijn team ging met 4-2 de boot in op het veld van Zulte Waregem, ook al kwam OHL twee keer op voorsprong. 

"We hadden hier niet moeten verliezen, als coach van Oud-Heverlee Leuven ga ik naar huis met het gevoel: hier had meer ingezeten, veel meer. Ons tactisch plannentje lukte namelijk lange tijd en hadden we het op de counter iets beter uitgespeeld, dan hadden we er misschien meer kunnen uit puren."

"Niet vechten tegen de tijd"

"Toch wil ik mijn collega feliciteren met hun mooie overwinning", besloot Van Geneugden. Dury speelde meteen de bal terug: "Ik wil mijn collega feliciteren voor de match van zijn ploeg."

"Ze hebben het ons namelijk heel moeilijk gemaakt. Ze stonden goed, heel goed zelfs. Als je dan op achterstand komt, weet je dat je moet rustig blijven. We mochten niet gaan vechten tegen de tijd."

"Uiteindelijk zijn we er toch nog op en over geraakt, een overwinning die zeker deugd doet voor ons. De weerbaarheid die we toonden geeft een fantastisch gevoel. We zijn nu derde en we willen de toppers zo lang mogelijk het vuur aan de schenen proberen leggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties