Reactie Been opgelucht: "Heel nerveus langs de kant"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Been opgelucht: "Heel nerveus langs de kant"
Foto: © SC

Mario Been had gehoopt een rustige voetbalavond te beleven maar dat draaide woensdag wel even anders uit. KRC Genk kwam op achterstand tegen Tubeke maar wist de scheve situatie uiteindelijk nog recht te zetten.

Robby Morren in Genk

"Ons tempo lag gewoonweg te laag", gaf Mario Been toe na de wedstrijd. "We voetbalden met een aantal jongens die minder aan spelen toe komen en je zag toch wel een stukje angst. We konden voorin de bal niet vasthouden en zo werd het voor mij toch nog een nerveuze wedstrijd langs de kant."

"Ik heb tijdens de rust op mijn manier duidelijk gemaakt dat het zonde zou zijn als we hier niet door kwamen. In de tweede helft speelden we wel agressiever en zat er wel meer lijn in de ploeg met de inbreng van Camus."

Van Kiev naar Tubeke

"Het is ook wel een heel groot verschil om tegen Kiev te spelen en enkele dagen later tegen Tubeke." Of er sprake was van onderschatting? "Ik kan niet in de hoofden van de spelers kijken maar ik heb de spelers drie dagen lang gezegd dat we tegen Tubeke enkel maar konden verliezen."

Siebe Schrijvers

Genk had een strafschop nodig om de 1-1 op het scorebord te zetten. Het was Siebe Schrijvers die neerging in de zestien. "Hij maakte een intelligente actie. Siebe is een groot talent maar ook hij heeft nog een lange weg af te leggen. Hij heeft nog tijd nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties