Mbuyu: "Contact met Leekens, maar nog niets definitief"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Mbuyu: "Contact met Leekens, maar nog niets definitief"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bergen is na het ontslag van Enzo Scifo op zoek naar een nieuwe coach en verschillende namen circuleren in de wandelgangen. Sportief directeur Dimitri Mbuyu gaf aan Sudinfo toe dat hij al een onderhoud had met Georges Leekens.

Eerder vandaag kon u HIER al lezen dat Marc Brys topkandidaat zou zijn om de ontslagen Enzo Scifo op te volgen in het Stade Charles Tondreau. De 51-jarige oefenmeester ligt op dit moment echter wel nog onder contract bij Al Faisaly in Saoedi-Arabië.

Ook de naam van Georges Leekens doet de ronde bij De Draken. Mac The Knife past alvast in het gezochte profiel, zo geeft Mbuyu aan. “Het is duidelijk: we zoeken iemand die met de vuist op tafel durft te slaan en die ervaring heeft.”

“Ik had inmiddels een onderhoud met Leekens, maar er is niets getekend. Daar komt nog eens bij dat wij ook nog andere opties hebben”, aldus de sportief directeur.

Rednic

Ook Mircea Rednic en een niet nader genoemde kandidaat zouden nog in de running zijn om het roer over te nemen bij de club die woensdag nog uit de beker geknikkerd werd door tweedeklasser Westerlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties