"We beseffen hoe groot honger naar titel is bij Club Brugge"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
"We beseffen hoe groot honger naar titel is bij Club Brugge"
Foto: © SC

Sinds kort staat Michel Preud'homme aan het roer bij Club Brugge. Samen met hem streek ook zijn trouwe assistent Stan van den Buijs neer in het Jan Breydelstadion. Op de webstek van blauw-zwart doet de hulpcoach zijn verhaal: "het ging plots allemaal heel snel."

Van den Buijs was eerder bij Standard, AA Gent en Al Shabab al de rechterhand van Preud’homme. Dat hij de coach dus ook volgde naar Club Brugge was geen verrassing. Of toch? “Twee dagen voor de laatste wedstrijd van Al Shabab in de Champions League zie Michel me naar België te willen terugkeren.”

“Zijn opmerking was gemeend en een etmaal later werd alles duidelijk. ‘Wil je de afgelopen wedstrijden van Club Brugge even analyseren?’ Er moest geen tekeningetje bij gemaakt worden. Ik wist meteen hoe laat het was. Vanaf dat ogenblik is het heel snel gegaan, ja hectisch zelfs.”

"We beseffen zeer goed hoe groot de honger is om kampioen te spelen."

Met Philippe Clement en Stephan Van Der Heyden zijn er nog twee assistenten aan het werk bij blauw-zwart. Het viertal komt hoe dan ook goed overeen, zo laat van den Buijs verstaan. “We zitten alle vier op dezelfde golflengte. Er werden de afgelopen tien dagen al heel veel meetings afgewerkt.”

“Niets wordt aan het toeval overgelaten, want we beseffen zeer goed hoe groot de honger bij Club Brugge is om na acht jaar wachten nog eens kampioen te worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties