Reactie De Sutter: "Misschien neem ik privéjet naar Kroatië"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
De Sutter: "Misschien neem ik privéjet naar Kroatië"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge spartelde gisteren naar een overwinning tegen Oud-Heverlee Leuven. Vadis Odjidja tekende voor het enige doelpunt van de avond. "We hebben genoeg kansen gekregen om de wedstrijd dood te maken", vertelde Tom De Sutter na afloop.

Cédric De Volder in Brugge

Tom De Sutter kon zijn stempel niet drukken bij blauw-zwart. De voormalige aanvaller van Cercle Brugge en RSC Anderlecht voelt zich niet kiplekker. “Het lijkt wel alsof ik geen jus meer in de benen heb. Ik kijk dan ook uit naar de break. Wat ik volgend weekend ga doen? Ik zou wel mijn privéjet richting Kroatië durven nemen.” (lacht)

Club Brugge speelde het laatste half uur van de partij met z’n tienen. Het was pompen of verzuipen bij blauw-zwart. “Ik weet eerlijk gezegd niet of die rode kaart terecht was, maar de scheidsrechter leek alvast zeker van zijn stuk. Het was alvast een moeilijke partij tegen OHL. Of we nog steeds in hetzelfde bedje ziek zijn? Net als tegen RAEC Mons hebben we kansen gekregen om de wedstrijd dood te maken.”

"Scheids leek zeker van zijn stuk"

Nochtans kreeg OHL ook voldoende kansen. Karel Geraerts zag zijn schot in de slotminuten nog uiteenspatten op het doelhout. “Ja, maar wij hadden ook weinig geluk in de afwerking. Schoonheid telt vanavond echter niet. Club pakt de drie punten en daarmee is de kous af.”

Ondertussen schippert Club tussen Jupiler Pro League en Cofidis Cup. Steekt het niet om RSC Anderlecht, Standard, KRC Genk en Zulte Waregem op het Europese toneel te zien acteren? “Onze wedstrijden mogen alvast geen sleur worden zonder Europees voetbal. Bovendien hebben we met onze nieuwe coach genoeg werk voor de boeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties