Belgische nationale teams in de lift

Belgische nationale teams in de lift
Foto: © SC

De Rode Duivels zijn hot, zoveel is duidelijk. Ze wisten zich te plaatsen voor het WK in Brazilië volgend jaar. Maar ook vele andere nationale teams doen het behoorlijk tot goed.

Beloften Rode Duivels (U21):

De beloften mogen straks aan de bak tegen Italië. Een nieuwe overwinning tegen de Squadra zou de beloften een 15 op 15 bezorgen en de play-offs voor het EK in Tsjechië in 2015 zeer dichtbij brengen.

Tot op heden speelden de beloften vlekkeloos, het wordt dus mogelijk ook vanavond weer genieten. U kan het hier op Voetbalkrant.com overigens live meevolgen!

Rode Duivels U19:

De U19 werken in eigen land de eerste kwalificatieronde af. Daarin wonnen ze al twee keer, waardoor ze nu al zeker zijn van groepswinst en de volgende ronde. Kunnen de troepen van Gert Verheyen ook tegen Frankrijk winnen zo de 9 op 9 pakken?

Rode Duivels U17:

De U17 beginnen donderdag aan hun kwalificatiecampagne in Macedonië, met matchen tegen het thuisland, Polen en Bulgarije.

Belgian Red Flames:

De Belgian Red Flames begonnen aan hun WK-kwalificatiecampagne met 2-0 winst tegen Albanië, daarna werd verloren met 4-1 op het veld van verliezend Europees finalist Noorwegen. Later deze maand volgen wedstrijden in Griekenland en thuis tegen Portugal. 

Red Flames U19:

De Red Flames U19 wonnen recent hun eerste kwalificatieronde en mogen in april in de eliteronde een stekje op het EK proberen te verzilveren. In de eerste ronde werden ze groepswinnaar met een puike 9 op 9.

Red Flames U17:

De Red Flames U17 zijn op dit moment bezig aan hun eliteronde. Er werd gewonnen van Nederland en gelijkgespeeld tegen Zwitserland. Als woensdag Duitsland wordt verslagen, mag de U17 - voor de tweede keer op rij - naar het EK. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties