Vermant opnieuw aan de slag bij Club Brugge

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Vermant opnieuw aan de slag bij Club Brugge
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Sven Vermant is opnieuw aan de slag bij Club Brugge. Het icoon traint momenteel de U10. "Nee, ik heb niet met Michel Preud'homme gepraat."

Sven Vermant kan je zonder enige toelichting een Club-icoon noemen. De 40-jarige Antwerpenaar voetbalde in totaal elf seizoenen in het blauw en zwart en werd na zijn actieve carrière opgenomen in de staf. Vermant was achtereenvolgens jeugdtrainer, beloftencoach en sportief manager.

In 2012 werd de ex-speler van onder meer KV Mechelen, Schalke 04 en Royal Knokke FC de deur gewezen in West-Vlaanderen, maar vandaag staat hij opnieuw op het trainingsveld. Vermant traint immers de U10 van Club Brugge.

“Ik doet dit op vrijwillige basis”, aldus Vermant op Sporza. “Mijn zoontje voetbalt trouwens in de lichting. Of ik mijn ontslag al heb verteerd? Er is daar nooit iets van blijven hangen. Dat is nu eenmaal de gang van zaken in een voetbalclub.”

Ondertussen volgt Vermant een Pro License-cursus van de KBVB. Is het trainerschap een sollicitatie naar meer? “Ik kijk niet verder dan mijn huidige bezigheden”, besluit de voormalige Rode Duivel. “Nee, ik heb nog niet met Michel Preud’homme gepraat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties