Reactie Hasselbaink enorm teleurgesteld: "Zware pil om slikken"

Robby Morren
Robby Morren
| 102 reacties
Hasselbaink enorm teleurgesteld: "Zware pil om slikken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De teleurstelling was enorm bij Jimmy Floyd Hasselbaink. Antwerp ging met 2-1 de boot in op het veld van Westerlo. De coach wees met een beschuldigende vinger naar zijn verdediging.

Robby Morren in Westerlo

"We wisten dat Westerlo iets zou veranderen in hun formatie. Dat werd duidelijk toen we de opstelling kregen. Toch begonnen we heel goed aan de wedstrijd en speelden we daar goed op in."

"Daarna kwam er een periode van een vijftiental minuten waarin Westerlo het overwicht had. Buiten die goal hadden zij niet echt een kans. Wij konden voor dreiging zorgen zonder dat we echt zuivere kansen creëerden."

"Die twee tegendoelpunten zijn twee fouten die eigenlijk niet mogen gebeuren. Daar ben ik boos om. We weten dat ruimte het sterke punt is van MacDonald, dat hebben we de hele week aangegeven. Als je dan zo'n twee doelpunten pakt, is dat een zware pil om te slikken."

"Jammer maar we moeten verder"

"Ik wil Westerlo proficiat wensen, zij hebben hele goede spelers en ze zijn fysiek enorm sterk. Als je tegen een speler met de kwaliteiten van MacDonald speelt, moet je achterin heel scherp zijn. Het is jammer maar we moeten verder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties