Reactie Van Damme lacht: "Destorme sloeg helemaal tilt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Van Damme lacht: "Destorme sloeg helemaal tilt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen toonde gisteren eindelijk nog eens dat het team het voetballen niet verleerd is. De Antwerpenaren blikten KV Oostende in met 0-3. "Ik denk dat we vooral 'Superstorme' moeten bedanken", lachte Joachim Van Damme na afloop.

Cédric De Volder in Oostende

Joachim Van Damme kon zich geen mooier wederoptreden wensen. De verdediger was zes weken uit roulatie met een vervelende blessure. Bovendien kroonde maatje David Destorme zich tot matchwinnaar met een zuivere hattrick. “Ik denk dat we ‘Superstorme’ moeten bedanken. Vergeet zeker zijn bijnaam niet op te schrijven, hé.” (lacht)

"Hebben jullie gehoord wat hij aan het roepen was?"

“Tijdens de interlandbreak speelde ik mijn eerste minuutjes in de oefenpot bij RKC”, vertelt Van Damme. “Ik heb keihard gewerkt om opnieuw fit te zijn. Op het eerste gezicht leek het een lichte overbelasting, maar uiteindelijk was ik meer dan een maand buiten strijd. Of ik hoop dat ik nu in de basis mag blijven staan? Het is misschien mijn geluk geweest dat het de voorbije weken minder liep met KV Mechelen.”

Van Damme was er na het laatste fluitsignaal als de kippen bij om Destorme naar de fans te duwen. “En hij sloeg natuurlijk helemaal tilt op dat moment. Hebben jullie eigenlijk gehoord wat hij aan het roepen was?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties