Waasland-Beveren: "Zo snel mogelijk op zoek naar vervanger voor De Boeck"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Waasland-Beveren: "Zo snel mogelijk op zoek naar vervanger voor De Boeck"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren heeft nu ook officieel medegedeeld dat het afscheid neemt van coach Glen De Boeck. Dat laat de fusieclub weten op haar officiële website. De povere resultaten doen de trainer de das om: "Met de voorlaatste plaats blijven we onder de verwachtingen."

Het ontslag van De Boeck hing al even in de lucht, maar nu bevestigde Waasland-Beveren het nieuws ook zelf. “Waasland-Beveren heeft dinsdagochtend met onmiddellijke ingang afscheid genomen van hoofdtrainer Glen De Boeck. Ondanks het vertrouwen dat het clubbestuur had in De Boeck, moet het ook vaststellen dat de sportieve ambities van de club niet ingelost worden. Met de voorlaatste plaats blijven we onder de verwachtingen.”

"Strijd om het behoud geniet de hoogste prioriteit"

Als alles naar wens verloopt dan zal er snel een nieuwe coach arriveren op de Freethiel. “Het clubbestuur gaat zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer waarmee de club zijn sportieve doelstellingen kan realiseren. Het hoeft geen betoog dat de strijd om het behoud de hoogste prioriteit zal genieten.”

Tot slot richt de club ook nog een dankwoord aan De Boeck. “De clubleiding is Glen De Boeck dankbaar voor zijn toewijding en getoonde inzet van het afgelopen jaar en wenst hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties