Club Brugge mag zich aan een hoop Kleenex verwachten

Club Brugge mag zich aan een hoop Kleenex verwachten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kreeg al heel wat kritiek om zijn artikel naar aanleiding van de topper tegen Standard die gefloten wordt door Alexandre Boucaut. Reden genoeg om er wat mee te lachen op Facebook en Twitter. De pagina 'Supporters van Club Brugge en hun kritiek op de scheids' ging nog een stap verder.

De pagina wil na de wedstrijd van zondag - en als er iets gebeurt tijdens de match - Club ludiek 'een hart onder de riem steken'. Lees hieronder maar wat ze van plan zijn...

... TIJD VOOR EEN LUDIEKE ACTIE !!!

Omwille van de vele verontwaardigde reacties aan het adres van Club Brugge vanwege hun calimerogedrag, aanhoudende kritiek op de arbitrage en allerlei negatieve uitspraken over de voetbalbond etc. willen wij op een ludieke manier een actie opzetten.

... HOE GAAN WE DIT DOEN ? SIMPEL !

De vrees dat ze zondag tijdens hun wedstrijd op Standard zwaar benadeeld gaan worden door scheidsrechter Boucaut leeft sterk in Brugge. Stel nu dat het zondag weer prijs is. Boucaut maakt een fout, al dan niet met cruciale gevolgen voor Brugge en ze verliezen de match ... Oei? ... Wat dan?

De kans is groot dat ze dit in Brugge niet sportief zullen opvatten, en dat er hun een zeer lang en moeilijk verwerkingsproces te wachten staat. Daar gaan we ze een beetje bij helpen uiteraard, zo goed als we zijn, toch?

Daarom vraag ik jullie: "Help club Brugge, en stuur vandaag of ten laatste morgen, ALLEMAAL één enkel papieren zakdoekje in een gesloten enveloppe naar het Jan Breydelstadion. De feestdagen komen eraan, tijd om jullie warm hart te tonen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties