Preud'homme: "Mijn mening aan clubleiding doorgegeven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 28 reacties
Preud'homme: "Mijn mening aan clubleiding doorgegeven"
Foto: © SC

Michel Preud'homme leeft met Club Brugge toe naar de topper van zondag bij Standard. De voorbije dagen ontstond er een ware polemiek rond de scheidsrechter van dienst. Michel Preud'homme hield zich echter op de vlakte.

Cédric De Volder in Brugge

De wekelijkse persbabbel van Michel Preud’homme staat in theorie dan wel in het teken van de wedstrijd tegen Standard, maar in praktijk werd het onderwerp al snel richting spelleiding verlegd. Club Brugge stond de afgelopen dagen immers in het oog van de storm nadat op de website een klaagzang tegenover Alexandre Boucaut – scheidsrechter van dienst komende zondag – verscheen.

“Ik was niet op de hoogte van het artikel”, legt Michel Preud’homme uit. “Mijn zoon las het op de website en bracht me op de hoogte. Blijkbaar werd het stuk gepubliceerd in opdracht van het management. Ik weet trouwens ook waarom het is gebeurd. Iedereen binnen deze club wil Club Brugge verdedigen.”

"Ik snap de goede bedoelingen"

De heisa begon al snel een eigen leven te leiden. Wat vindt de Luikenaar zelf van de storm? “Iedereen heeft tegenwoordig een mening over alles. Ik wil hier niet zeggen of ik al dan niet akkoord ben. Mijn mening heb ik rechtstreeks aan de clubleiding doorgegeven. Ik begrijp dan ook hun goede bedoelingen. Of ik echt geen verdere conclusies wil maken? Als ik iets te zeggen heb, zal ik dat wel doen.”

“Eigenlijk is de discussie vooral in de media gevoerd”, besluit Preud’homme. “De uitlatingen zijn op geen enkel moment een onderwerp geweest in onze kleedkamer. Er zal dan ook geen invloed merkbaar zijn tijdens de wedstrijd bij Standard van zondag.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties