De Camargo: "moeten efficiënter worden"

Leander Mespreuve
| 2 reacties
De Camargo: "moeten efficiënter worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De topper tussen Club Brugge en Standard bleef onder de verwachtingen. Na 90 minuten bleef de brilscore op het bord, een score waar beide ploegen niets mee opschieten. Genk kan bij winst vanavond alleen aan de leiding komen. Invaller De Camargo blijft achter met gemengde gevoelens.

“Thuis moet je in principe alle wedstrijden winnen. Dat hebben we vandaag helaas niet kunnen doen”, opende de Rode Duivel. “De schaarse kansen die we creëerden, moeten we kunnen afmaken. Net als donderdag hebben we het niet gedaan, waardoor we de wedstrijd niet winnend konden afsluiten. We moeten leren uit onze fouten om beter te worden.”

“Club Brugge speelde zoals verwacht met een goede organisatie en probeerde met fysiek voetbal ons af te houden. Het was een intensieve wedstrijd met veel duels, beide ploegen speelden om te winnen. 0-0 is misschien wel een goed resultaat voor vandaag, al blijven de gemengde gevoelens overheersen.”

“Een pluim ook voor Kawashima, het was vandaag zeer belangrijk om de nul te houden en daar zijn we vandaag in geslaagd. Maar we moeten uiteraard nog veel efficiënter worden”, was de spits duidelijk. “Standard blijft titelkandidaat, al hebben we vandaag twee punten laten liggen. Het belangrijkste is om de volgende match te winnen, zodat we opnieuw vertrouwen tanken.”

Op persoonlijk vlak gaat het ook steeds beter: “Ik was de laatste zeven weken geblesseerd, maar ik heb hard gewerkt om terug te komen. Ik moet nu hard werken en dan volgt de rest vanzelf. Ik ben blij met de speelminuten, maar ik wil meer. Brazilië is en blijft het doel”, aldus een optimistische De Camargo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties