Reactie Vossen kritisch voor ploegmaat: "Dat was het enige dat ons kon nekken"

Vossen kritisch voor ploegmaat: "Dat was het enige dat ons kon nekken"
Foto: © SC

Het was een baalavond voor kapitein Jelle Vossen: een domme rode kaart, verliezen van Anderlecht en op de koop toe zelf met een blessure van het veld moeten. De aanvaller kon absoluut niet lachen met de domme rode kaart van Kara.

Dubbel erg voor Vossen omdat hij nu nog eens opgeroepen was voor de Rode Duivels. Morgen zal hij zich aanmelden bij de nationale ploeg en dan zal de ernst van de blessure vastgesteld worden. "Ik heb een tik gekregen op mijn knie", verklaarde Vossen. "Elke pass die ik gaf deed pijn. Ja, een heel teleurstellende avond."

Voor de actie van Kara had hij geen goed woord over. "Volledig onnodig op die plaats en heel dom. Vooraf had ik gezegd dat een rode kaart het enige was wat ons kon nekken en dan krijg je er al één na tien minuten. Heel jammer om zo een tackle uit te voeren op die plaats", vond Vossen.

"Nee, ik heb Kara nog niet gezien, maar er valt nog weinig over te zeggen. Nochtans is het een jongen die normaal gezien geen smerige interventies doet, maar ik hoorde al van iedereen dat rood echt wel terecht was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties