Reactie Smolders: "Wachten tot laatste minuut? Aard van het beestje zeker?"

Tamara Vereecken
| 1 reacties
Smolders: "Wachten tot laatste minuut? Aard van het beestje zeker?"
Foto: © SC

Tim Smolders mocht last minute toch z'n opwachting maken zaterdagavond tegen KV Kortrijk en dat bleek een goede zet want de middenvelder van Cercle speelde een heel verdienstelijke wedstrijd. De Vereniging won met 3-1.

Door Tamara Vereecken

Cercle opende de score tegen KV Kortrijk met een strafschop, maar als het van de Bruggelingen afhing kon er al na 5 minuten een penalty in hun voordeel gefloten worden. Ref Lardot vond echter dat Kabananga een duik veinsde en trok geel. “Vanuit mijn standpunt leek het alsof Kabananga wel degelijk geraakt werd, maar goed, de scheids beslist,” aldus Smolders.

Aan de penalty die de 1-0 werd, ging anderzijds een fout op Coulibaly vooraf die niet gefloten werd. “Het is geven en nemen in het voetbal…”

Smolders kan tevreden terugblikken op z’n eigen prestatie van afgelopen weekend, al zal hij ook nog wel eens terugdenken aan de twee kansen die hij zelf miste op de derde Cercle-goal. “We hadden inderdaad nog meer kunnen scoren, maar de aard van het beestje zeker, dat we wachten tot de laatste minuut om te scoren (lacht). Ik was in elk geval heel blij toen die 3de goal toch viel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties