"Ronaldo of Zlatan? Ze zijn gewoon allebei fantastisch"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
"Ronaldo of Zlatan? Ze zijn gewoon allebei fantastisch"
Foto: © SC

Vanavond kijken Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic elkaar in de ogen. Beide vedettes nemen het tegen elkaar op in de heenwedstrijd van de barrages. "Maar één van hen mist het WK en dat is zonde", aldus Franky Van der Elst aan Voetbalkrant.com.

Hoe jammer het ook is, volgend jaar zullen we het op het WK in Brazilië moeten stellen zonder Cristiano Ronaldo of Zlatan Ibrahimovic. “Zo’n strijd houdt me zeker en vast bezig en het is een wedstrijd die ik vanavond dan ook zal volgen", aldus Van der Elst aan onze redactie.

“Het is heel jammer dat één van hen er volgend jaar niet zal bij zijn. Ik durf me ook niet te wagen aan een pronostiekje, want hun kansen liggen dicht bij elkaar. Daar waar Portugal het moet hebben van zijn individuele klasse, staat er bij Zweden een sterk collectief om dat op te vangen.”

"Ronaldo of Zlatan? Ik vind hen allebei fantastisch!"

Heeft Van der Elst zelf een voorkeur voor CR7 of Ibracadabra? “Neen, dat niet. Ik vind het beiden fantastische voetballers met heel veel kwaliteiten. Ze hebben ook allebei hun ‘maniertjes’, maar dat stoort me eigenlijk niet.”

“Voor mij tellen vooral hun prestaties op het veld en die zijn buitengewoon. Ronaldo houdt zich ondanks alle heisa naast het veld toch altijd staande op het veld. Bij Ibrahimovic keur ik dan wel zijn donker randje af, maar het blijft een schitterende speler.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties