Reactie Ciman over misnoegde fans: "Hoop dat ze volgende keer toch terugkomen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Ciman over misnoegde fans: "Hoop dat ze volgende keer toch terugkomen"
Foto: © SC

De spelers van Standard gingen gisteravond onder een striemend fluitconcert naar binnen. Standard won, maar het spel leek werkelijk nergens naar. Ciman begreep de reactie van de supporters.

Sander De Graeve in Luik

“In voetballend opzicht was het echt niet goed vandaag. De balcirculatie was niet op niveau. We kwamen zelf wel niet in de problemen. Het zijn matchen als deze die je moet proberen winnen en uiteindelijk onthouden we de zege.”

De fans lieten alvast hun ongenoegen blijken ondanks de zege. “De supporters hebben gelijk, het was gewoon echt niet goed. We kunnen alleen maar hopen dat ze volgende week toch terugkomen.”

"Blijkbaar begreep Stam mijn Frans en het Nederlands van de arbiter niet"

Hij was erg tevreden over de goal van De Sart. “We hebben het al enkele keren geprobeerd en nu lukte het met Julien. Het is een goeie jongen met veel kwaliteiten en hij luistert ook steeds naar de routiniers. Hij verdient deze eerste goal in hoogste nationale.”

Bij een blessure van Ciman ging het licht uit bij Stam. De Nederlander pakte een scheidsrechtersbal op en kreeg een vrijschop tegen. “Ik riep hem dat hij de bal in inworp moest werken, maar blijkbaar begreep hij mijn Frans en het Nederlands van de arbiter niet. Gelukkig kwam er geen doelpunt uit voort.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties