Vargas heeft oplossing: "Met mondstuk voel ik me veel beter"

Vargas heeft oplossing: "Met mondstuk voel ik me veel beter"
Foto: © SC

Ronald Vargas was één van de weinige lichtpunten bij Anderlecht zaterdagavond. De Venezolaan maakte zijn rentree na weer een lange revalidatieperiode, maar kan dit paars-wit nog serieuze diensten bewijzen.

Met Vargas in de ploeg ging het alvast een stuk beter bij Anderlecht en speelde het zijn beste halfuur in de match. "Ik ben blijven werken en ik ben blij dat ik weer op het veld stond. Ik voelde me wel goed, maar ik moet vooral fysiek nog wat progressie maken om de beste Vargas te zijn", vertelde de middenvelder na de match.

"Ik moet mijn familie en vrienden bedanken die me blijven steunen zijn tijdens die moeilijke momenten. Gelukkig had ik hen, want anders hou je zoiets niet vol. Ik had momenten waarop ik het moeilijk had en toen hielpen zij me er door."

Mondstuk

Vargas lijkt nu ook de oplossing voor zijn vele blessures gevonden te hebben. "Specialisten hebben me een mondstuk voorgeschreven dat ik moet inhouden tijdens trainingen en wedstrijden. Daardoor voel ik me ook veel beter. Sommige spelers hebben zoiets blijkbaar nodig."

Vargas zit ondertussen in zijn laatste contractjaar en moet haast maken om zich te bewijzen. "Ik wil er alvast alles aan doen. Ik ben gelukkig bij deze club en ik wil graag blijven. Nu is het zaak om elke wedstrijd beter en beter te worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties