Nog 100 tickets voor derby

Nog 100 tickets voor derby
Foto: © SC

Zondagavond nemen KV Kortrijk en Zulte Waregem het tegen elkaar op in een echte, onvervalste derby. De Kerels kunnen mits winst de ambitie voor play-off I kracht bijzetten, Essevee kan bovenaan blijven meedraaien. Van de bezoekende kant zijn de tickets voor deze topper alvast bijna u

Er zijn nog een kleine honderdtal tickets beschikbaar voor de bezoekers voor de wedstrijd van zondag in en tegen Kortrijk. Wie de derby van dichtbij wil beleven, is er dus best snel bij. Tickets zijn nog steeds te koop via het onthaal (zaterdag 9 tot 12) en eventueel nog aan de loketten.

Zulte Waregem heeft ondertussen ook al de ticketverkoop voor de Europese wedstrijd tegen Rubin Kazan opgestart. Tickets kunnen online worden gekocht via http://tickets.essevee.be voor dit duel dat belangrijk is voor de mogelijke Europese overwintering van Essevee.

Een puntje tegen de Russen volstaat om ook in de tweede campagne van de fusieclub meteen de Europese lente te zien. Bij een nederlaag moeten Maribor en Wigan de punten delen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties