Gorius zet ploegmaats op scherp: "KV Mechelen is superbelangrijk"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Gorius zet ploegmaats op scherp: "KV Mechelen is superbelangrijk"
Foto: © SC

Racing Genk won de Beker van België vorig seizoen en bij de club maakt men er geen geheim van dat men ook dit seizoen een gooi wil doen naar de trofee, die al vier keer op het palmares van de Limburgers prijkt.

Door Robby Morren

"De wedstrijd tegen KV Mechelen is superbelangrijk", zo onderstreept Gorius de ambitie. Er staat veel op het spel tegen zijn ex-club want een uitschuiver betekent onmiddellijk ook het einde van het bekeravontuur. 

"We staan voor een zware week. Als we deze week doorkomen zonder nederlaag, dan hebben we het uitstekend gedaan", zo verwijst de Fransman naar de wedstrijd tegen Lokeren op zondag. 

Net nu moet Genk het stellen zonder enkele sterkhouders. Mboyo en Monrose zijn nog steeds out, Buffel kon zondag niet spelen en Camus, Köteles en De Ceulaer zullen woensdag niet halen. "Positief is dat we Kara recupereren. De jongeren krijgen nu hun kans, die moeten ze dan maar met beide handen grijpen."

Van Hout: "KV Mechelen heeft een gemotiveerde aanhang"

Voor Kristof Van Hout wordt het Achter de Kazerne zijn tweede opeenvolgende basisstek. "Het zal moeilijk worden" voorspelt hij. "KV Mechelen heeft een gemotiveerde aanhang. De beker is voor ons een doel en we moeten uitgaan van onze eigen sterkte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties