Reactie Kage: "Tegen Anderlecht mag je nooit zo terugzakken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Kage: "Tegen Anderlecht mag je nooit zo terugzakken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hervé Kage wervelde in de eerste helft tegen Anderlecht. De vleugelspeler was bij haast elke actie betrokken en scoorde ook de 1- 0. Na afloop was hij erg teleurgesteld over de tweede helft van Gent.

Sander De Graeve in Gent

Gent begon nochtans goed aan de wedstrijd. "We startten goed, maar na die 1-0 begonnen we al wat meer terug te zakken, ik begrijp niet waarom. Voor het overige was alles perfect die eerste helft. Proto pakte nog een volley van Pedersen op de lijn, als die erin gaat is het gedaan volgens mij."

Vooral Kage zelf zat goed in de wedstrijd. "Ik raakte veel ballen en er lukte erg veel. Iedereen hield zich in de eerste helft ook aan de opdrachten van de trainer." Vlak voor zijn goal kreeg hij wel een klap van Vanden Borre, de twee zijn boezemvrienden. "Ik denk niet dat hij het met opzet deed. Ach het is een verdediger hé. Op het veld ben je geen vrienden meer."

"Wou alles kapotslaan"

Net na die actie kwam Kage tot scoren, onder meer door Vanden Borre voorbij te gaan. "Sportieve revanche? Dat wil ik het niet noemen. Ik had wat geluk omdat de bal tegen de lat kwam en opnieuw in mijn voeten belandde." Kage liet zich bij de goal helemaal gaan. "Ik wou alles kapotslaan. Gelukkig bleef ik rustig. De jongere Kage zou daarn alles beginnen dribbelen zijn."

In de tweede helft zagen we een veel minder sterk Gent. "We begonnen slecht en we konden de bal helemaal niet meer in de ploeg houden. Je kan slecht spelen, maar toch die 1-0 houden. Dat is jammer genoeg niet gelukt. Tegen Anderlecht mag je nooit zoveer terugzakken, dat lukt nooit gedurende 45 minuten. Ze kwamen meer en meer opzetten. Na de 1-1 zaten we echt niet meer in de match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties