Reactie Dury blij met de overwinning: "We zitten op schema van vorig jaar"

Dury blij met de overwinning: "We zitten op schema van vorig jaar"
Foto: © SC

Zulte Waregem had weinig moeite met Lierse. Het won dan ook met overtuigende cijfers: 3-0. Dat stemde Francky Dury tot tevredenheid na de wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Waregem

"We hadden er veel zin in om er iets van te maken vandaag en Lierse meteen naar de keel te grijpen. Als je dan na twintig minuten al 2-0 voorstaat, dan moet je tevreden zijn."

Daarna ging het wat minder met Zulte Waregem: "We lieten Lierse te veel in de wedstrijd komen. Dat was ook omdat we N'Diaye ondanks zijn kleine blessure nog iets langer op het veld lieten staan. Na het uur hebben we de wedstrijd wel terug in handen genomen", ging Dury verder. 

"Misten wat frisheid"

"Maar globaal genomen misten we wat frisheid. We moeten al anderhalf jaar op niveau presteren. Dan zie je spelers wat meer met de bal lopen of dan komt er wat ruimte tussen de linies die niet worden dichtgelopen."

Toch blijft de teneur positief: "We zitten op schema van vorig jaar. Dat betekent dat we competitief blijven in de Beker van België en in de competitie met oog op play-off I. We vergeten zo de mokerslag die we kregen in de Europa League ook een beetje." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties