Reactie Padt: "Alweer een penalty"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Padt: "Alweer een penalty"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergio Padt kon, ondanks een sterke eerste helft, met Gent de nederlaag tegen Anderlecht niet vermijden. Na de koffie had de Nederlander erg veel werk.

Sander De Graeve in Gent

"De eerste helft was hoopgevend", aldus Padt. "Anderlecht kreeg geen kansen en wij hadden alles onder controle. Zelf creëerden we ook niet zoveel, maar we waren de dominante ploeg. In de tweede helft zakten we helemaal weg. Anderlecht werd sterker."

Anderlecht liet nog een hoop kansen liggen. "Zo scherp waren ze niet voor doel. Vaak kwamen ze met twee of meer op en besloten ze toch voor het schot te kiezen in plaats van de bal af te spelen. Ach ze wonnen met 1-2, de supporters van Anderlecht zullen die kansen snel vergeten."

"Waren het verliezen niet meer gewend"

De Brusselaars kwamen langszij via een penalty. "Ik weet niet of hij terecht was, maar op dat moment denk je: 'het zal wel weer met een penalty moeten gebeuren.' Dat was de ommekeer in de wedstrijd. Toen zaten we echt niet meer in de match tot die 1-2 viel. Daarna stonden we op en speelden we wel opnieuw ons spel."

In de kleedkamer was de verslagenheid groot. "We wonnen vijf keer op een rij, het verliezen waren we dus niet meer gewend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties