Maes: "Felicitaties met de overwinning? Nee, bedankt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Maes: "Felicitaties met de overwinning? Nee, bedankt"
Foto: © SC

Sporting Lokeren won vanavond met het kleinste verschil bij KVC Westerlo. Peter Maes was echter allesbehalve tevreden met het vertoonde spel. "Die felicitaties zijn niet op hun plaats."

Cédric De Volder in Westerlo

Sporting mag door de 0-1-overwinning in Het Kuipje van Westerlo al vooruit kijken. De eersteklasser staat immers op negentig minuten van de halve finale van de Cofidis Cup. Een doel dat na de zege van vanavond niet meer mag en kan misgaan.

Peter Maes had echter geen zin om de felicitaties in ontvangst te nemen. "We staan nog lang niet in die halve finale", aldus de oefenmeester van Lokeren na afloop van de partij. "Op voorhand had ik zeker en vast getekend voor deze eindstand, maar we hadden de score moeten uitdiepen."

"Waarom kan Westerlo niet winnen op Daknam?"

"Op dit moment is de kwalificatie nog niet binnen", gaat de voormalige doelman verder. "Westerlo heeft vanavond getoond dat ze ons pijn kunnen doen. Ik hoop eerlijk gezegd zelfs dat ze kunnen promoveren, want Westerlo heeft de kwaliteiten om op het hoogste niveau mee te draaien. Dus waarom kunnen ze dan niet komen winnen op Daknam?"

Hamdi Harbaoui voorkwam in de slotminuten zelfs nog het tweede doelpunt. De Tunesiër liep in de weg bij een schot van Hans Vanaken. "Hamdi voetbalde niet op de manier die ik van hem verwacht", besluit Maes. "Dit is niet de manier om jezelf in de ploeg te voetballen. Of ik boos ben op hem? Nee, maar ik ga er de komende dagen toch nog eens een babbeltje mee slaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties