Gillet: "Ik wil een titel als aanvoerder"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Gillet: "Ik wil een titel als aanvoerder"
Foto: © SC

RSC Anderlecht bereidt zich momenteel in Abu Dhabi voor op play-off I. Ook Guillaume Gillet wil graag een mooi slot aan het seizoen breien. "Ook via het middenveld kan ik daarna naar het WK."

RSC Anderlecht aast ook dit seizoen op de landstitel. De hoofdstedelingen laten dan ook niets aan het toeval over en trokken naar Abu Dhabi om het slot van het seizoen voor te bereiden. "Het zou fantastisch zijn als iedereen zou kunnen pieken in de POI-periode", lacht Guillaume Gillet. "Al gaan we eerst proberen om als leider het slot in te gaan."

Toch beseft de paars-witte aanvoerder dat de weg naar succes niet zonder problemen zal gaan. "Anderlecht mist nog dat tikkeltje extra", legt Gillet uit in Het Nieuwsblad. "Matias Suarez kan dat invullen, maar hij is geblesseerd. In dat opzicht zou ook Thorgan Hazard welkom zijn. Een extra spits? Ik heb vertrouwen in de kwaliteiten van Aleksandar Mitrovic en Gohi Bi Cyriac."

Na het seizoen volgt natuurlijk nog een WK. Heeft Gillet schrik om uit de boot te vallen? "Ik praat er zelfs met Anthony Vanden Borre over. (lacht) Maar als ik een goed seizoen speel op het middenveld, kan ik ook naar het WK als flankverdediger."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties