"Benfica spreekt me niet echt aan"

Koen Donvil
| 22 reacties
"Benfica spreekt me niet echt aan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michy Batshuayi blijft gegeerd wild op de transfermarkt. Het lijkt er echter op dat de jonge spits van Standard het seizoen zal uitdoen bij de Rouches.

U kon hier al eerder lezen dat coach Guy Luzon zich geen zorgen maakt om een vertrek van zijn goudhaantje. Nu heeft Batshuayi in Het Laatste Nieuws ook zelf te kennen gegeven dat Benfica zijn droombestemming niet is.

"Benfica is een grote club, maar de Portugese competitie spreekt mij niet echt aan", doet de goaltjesdief zijn relaas. "Ik heb een voorkeur voor de Premier League en de Bundesliga."

Volgens diverse bronnen is de interesse van Benfica overigens niet concreet te noemen. De 20-jarige aanvaller ligt nog tot 2018 onder contract in De Vurige Stede.

Jonge spelers onder mekaar praten geregeld over de toekomst. De Premier League en de Bundesliga zijn onze favoriete bestemmingen. Benfica is een grote club, maar de Portugese competitie spreekt mij niet echt aan - See more at: http://www.purplespirit.be/?node=article&id=22967&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter#sthash.RDafR5Hh.dpuf
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties