Schouterden (Eupen): "Titelstrijd kan nog alle kanten op"

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Schouterden (Eupen): "Titelstrijd kan nog alle kanten op"
Foto: © SC

Eupen haalde het zondagmiddag in de topper tegen Antwerp. Nils Schouterden maakte het enige doelpunt van de namiddag. De goalgetter zag een gesloten wedstrijd, maar wel met de verdiende winnaar als resultaat.

Voetbalkrant.com had een gesprek met de doelpuntenmaker na de wedstrijd. Het was een zeer gesloten match met twee ploegen die niet veel weg gaven. Het was duidelijk tijdens de rust wie eerst zou scoren ook de wedstrijd zou winnen. Ik vind dat wij de overwinning wel meer gezocht hebben dan Antwerp, dus vind ik ze ook verdiend”, aldus Schouterden. 

Het is niet de eerste keer dat hij scoort tegen Antwerp. “Dat is niet echt belangrijk. Het is vooral een opluchting dat mijn doelpunt wel drie punten opleverde en we zo terug een goede zaak deden voor de titel.”  Over de strijd om de titel en een plaats in de eindronde is Schouterden duidelijk. “De titelstrijd kan nog alle kanten op aangezien er niet echt een ploeg is die week na week kan bevestigen. Ik verwacht dat d ploegen uit de huidige top-vier allemaal kandidaat zijn op dit moment. Ook voor de eindronde en het derde periodeticket komen er nog enkele ploegen in aanmerking, maar ik denk vooral aan Sint-Truiden en Moeskroen. Twee ploegen die absoluut moeten deelnemen aan de eindronde omdat ze deze ambitie hebben uitgesproken in begin van het seizoen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties