Coucke tweet KVO en Essevee naar de Bekerfinale

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 37 reacties
Coucke tweet KVO en Essevee naar de Bekerfinale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Cofidis Cup gaat (bijna) de laatste rechte lijn in. Volgende week weten we welke twee teams richting Heizel mogen reizen. Marc Coucke hoopt alvast op een finale tussen 'zijn weireldploegsje' en Zulte Waregem.

Door Cédric De Volder

En dat maakte de sterke man van KV Oostende duidelijk via – hoe kan het ook anders – Twitter. De zakenman is een fervent Twitteraar en maakte er ook de voorbije dagen opnieuw een waar schouwspel van. Voetbalkrant.com zet de tweets van Coucke op een rijtje en vult aan met de broodnodige, maar luchtige commentaar.

Coucke lijkt er om te beginnen al zeker van dat KVO de 1-1 uit de heenwedstrijd met succes zal verdedigen in het Albertpark. De promovendus heeft dan wel de beste uitgangspositie, maar Sporting Lokeren toonde zich de voorbije seizoenen een echte bekerploeg.

En tussendoor hoopt de wielerliefhebber dat de tegenstander in de finale naar de naam ‘Zulte Waregem’ zal luisteren. KAA Gent pootte immers de Ghelamco Arena neer en speelt om de twee weken in een ultramodern stadion. Dus is het volgens Coucke nu eens de beurt aan the Kustboys en Essevee om in zo’n voetbaltempel te spelen. Maar… de bekerfinale wordt toch op de Heizel gespeeld?

En de voorzitter deed er nog een schepje bovenop. KV Oostende en Zulte Waregem kwamen in het tussenseizoen immers in het nieuws omtrent een verhuis. Er was sprake van een verhuis van Essevee naar het Kiel en zelfs van de kustploeg naar Waregem. Met deze tweet geeft Coucke dan ook een serieuze sneer naar Patrick Vanoppen en – in mindere mate – naar Patrick Decuyper.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties