OHL neemt oude bekende terug en heeft akkoord met Kortrijk-verdediger

Nicola Cantoro
| 9 reacties
OHL neemt oude bekende terug en heeft akkoord met Kortrijk-verdediger
Foto: © SC

Ibou Sawaneh, de topschutter van OH Leuven van vorig seizoen, komt terug naar Den Dreef. Vandaag legt de spits medische tests af en zet hij zijn krabbel onder een contract tot het einde van het seizoen. Ook KV Kortrijk-verdediger Romain Reynaud (30) zou op weg zijn naar Leuven.

OHL leende zijn doelpuntenmachine Ibou Sawaneh dit seizoen uit aan het Qatarese Muaither SC, maar daar zette de voorzitter alle niet-Qatarese spelers aan de deur. Als Ibou vandaag slaagt voor de medische tests, keert hij tot het einde van het seizoen terug naar OHL.

De 26-jarige Gambiaanse Duitser ontpopte zich vorig seizoen tot publiekslieveling en maakte maar liefst 19 doelpunten aan Den Dreef. Ibou zal samen met Bjorn Ruytinx doelpunten moeten maken bij OHL na het vertrek van Ogunjimi.

Ook Kortrijk-verdediger Romain Reynaud (30) zou eerstdaags voor Leuven tekenen. De sterke Fransman zou de leemte die de zieke Braziliaan Robson in de defensie achterlaat moeten opvullen. De overgang zou op een paar details na helemaal rond moeten zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties