"Cyriac en Vargas kunnen enorm belangrijk worden"

"Cyriac en Vargas kunnen enorm belangrijk worden"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht speelt zondag tegen Bergen. Normaal gezien moet dat een opkikkertje worden, maar het huidige Anderlecht weet je maar nooit. John van den Brom beseft dat ook.

Dat Bergen, de allerlaatste in de stand, een hapklaar brokje is, wou Van den Brom niet gezegd hebben. Bergen weerde zich immers kranig tegen Club Brugge en met de wisselvalligheid van Anderlecht is dus niets zeker. "Als ik het zo zou afschilderen bij mijn spelers zou dat heel slecht zijn", vertelt Van den Brom. "We moeten winnen en liefst op zo een goed mogelijke manier om vertrouwen op te poetsen. Maar Besnik en ik gaan zeker niet achterover leunen in onze zetel."

"Besnik zei me deze morgen nog dat we eens een referentiematch nodig hebben. Gezien onze trainingen zou dat moeten, want het was echt een fantastische trainingsweek."

Winnen is een must, want de kloof met Standard bedraagt al twaalf punten en meer zou wel eens goed onoverbrugbaar worden. Van den Brom wil de strijdbijl echter nog niet begraven. "We gaan er ons zeker niet bij neerleggen. Het blijft veel, maar deze keer ben ik echt blij met de play-offs. Zolang er hoop is, moet je blijven geloven. Standard is een trein die verder raast, maar hopelijk falen ze een keer."

Eén van de troeven zou Ronal Vargas kunnen worden. "Ik heb genoten van Ronald. Hij mocht op zijn favoriete positie spelen en dan zag je dat hij tot veel in staat is. Hij komt van heel ver en eigenlijk - daar moet je eerlijk in zijn - is het een speler waar we niet meer op gehoopt hadden. Het is een beetje hetzelfde verhaal voor Cyriac. Jullie kennen hem van bij Standard, maar ik begin eindelijk ook de dingen te zien die iedereen zegt dat hij kan. Hij is heel gemotiveerd, maar hij moet vooral zichzelf overtuigen. Het zijn alletwee jongens met kwaliteiten die ons kunnen helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties