Sabala: "Mislukken staat niet in mijn woordenboek"

Sabala: "Mislukken staat niet in mijn woordenboek"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De transfer van Valerijs Sabala naar Club Brugge is helemaal in kannen en kruiken. De 19-jarige Let ondertekende vanochtend een overeenkomst tot 2019 op Olympia. "Ik ben er zeker van dat ik de verwachtingen kan inlossen."

Valerijs Sabala doet het seizoen desalniettemin nog uit bij FC Skonto Riga. Club Brugge kan pas vanaf het begin van voetbaljaargang 2014 - 2015 een beroep doen op de diensten van de 19-jarige aanvaller.

"Ik heb last van de zenuwen", aldus Sabala op de webstek van blauw-zwart. "Al ben ik natuurlijk heel blij met deze overstap. Ik ben er dan ook zeker van dat ik de verwachtingen kan inlossen. Club Brugge geniet een pak aanzien in Europa. Ik zie dit dan ook als een grote stap in mijn voetballoopbaan."

In Letland was Sabala goed voor gemiddeld een doelpunt om de drie wedstrijden. Zorgt dat al meteen voor een beetje extra druk op de schouders? "Van spitsen worden er nu eenmaal doelpunten verwacht", besluit de achtvoudig international. "Club Brugge is als tussenstap dan ook op mijn lijf geschreven. Mislukken staat niet in mijn woordenboek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties