Reactie Carcela: "In Brugge aanvallen met alles wat we hebben"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 29 reacties
Carcela: "In Brugge aanvallen met alles wat we hebben"
Foto: © SC

Mehdi Carcela stond voor het eerst sinds zijn veelbesproken blessure in de basis bij Standard. Hij kon niet voorkomen dat Gent met een stuntzege wegkwam, maar richtte achteraf meteen het vizier op volgend weekend. Dan trekt leider Standard naar achtervolger Club Brugge.

Sander De Graeve in Luik

Standard kende pech, Kanu trapte de gelijkmaker in eigen doel. "Dat gaf Gent vertrouwen", aldus Mehdi Carcela. "Daarna konden ze hun spel spelen en kwamen ze op een 1-2 voorsprong. Na onze gelijkmaker gingen ze er uiteindelijk toch over. Die corner was slecht getrapt, maar de kopbal was uitstekend. We moeten echter positief blijven, we staan nog steeds eerste, hé. We moeten deze wedstrijd vergeten en naar de toekomst kijken."

Over zijn eigen prestatie was Carcela matig tevreden. "Het was mijn eerste basisplaats sinds mijn blessure en na die 1-2 had ik het, net als de rest van onze ploeg, redelijk moeilijk. Daarna ging het beter. Ik voel me goed, alleen jammer van die nederlaag. We wisten dat het niet makkelijk zou zijn, Gent heeft een goeie ploeg. Geen van de wedstrijden die eraan komen zullen makkies zijn. Volgende week gaan we Brugge alvast aanvallen met alles wat we hebben en er proberen te winnen."

De arbitrage, die zat gisteren niet helemaal mee. "Er was inderdaad die strafschopfase in het begin van de wedstrijd en die onterecht afgekeurde goal van De Camargo in de tweede helft. Maar ja, dat is voetbal hé. Daar kan je nu eenmaal niets aan doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties