Mario Been nam afscheid: "Spelers laatste keer toespreken deed pijn"

Robby Morren
Robby Morren
| 22 reacties
Mario Been nam afscheid: "Spelers laatste keer toespreken deed pijn"
Foto: © SC

Mario Been nam maandagochtend afscheid van Racing Genk. De Nederlander had zelf gevraagd om nog een laatste woord te richten tot de pers. "Ik wil met opgeheven hoofd vertrekken bij deze moooie club."

Robby Morren in Genk

“Ik heb dit zelf geregeld omdat ik met opgeheven hoofd wil vertrekken bij Racing Genk. Het speelde natuurlijk al een tijdje, als coach sluit je de ogen niet voor de tegenvallende resultaten. Ik heb de spelers voor een laatste maal toegesproken en dat deed pijn. Ik heb 2,5 jaar uitstekend met deze jongens kunnen werken in deze mooie club. Ik heb ook veel vertrouwen gekregen van deze club, maar als je niet tegen Waasland-Beveren kan winnen in eigen huis, dan weet je dat het een keertje gedaan zou kunnen zijn.”

"Ik heb de spelers een laatste keer toegesproken en dat deed pijn"

“Ik ben hier met open armen ontvangen en ik heb hier mooie successen gekend. We wonnen de Beker en konden twee keer Europees overwinteren en we zitten nog in de running in de Europa League. Ik heb aan de jongens gevraagd om er alstublieft voor te zorgen dat ze zich donderdag kwalificeren, dan heb ik daar ook nog een klein stukje aan bijgedragen.”

"Ik heb een enorm fijne tijd gekend in Genk en wens deze club het allerbeste"

“Ik wens deze club het allerbeste en dat meen ik uit de grond van mijn hart. Ik zal hier zeker nog wel eens terugkeren en nu ga ik zelf eens goed nadenken wat de toekomst zal brengen. Ik heb een enorm fijne tijd gekend in Genk en die zal ik koesteren. Nu ga ik wat extra aandacht aan mijn gezin besteden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties